Generic placeholder image

Metal Earth, Metal Earth Star Wars X-Wing < 30€

Bouw je minitatuur aan de hand van kleine metalen plaatjes!

Generic placeholder image

Ugears, Stoomlocomotief met aanhanger < 100€

Wij hebben echt ons best gedaan om het hoofdmechanisme van de locomotief zo realistisch mogelijk te maken met een asynchroon werkende zuiger en klep. De zijkanten zijn opengewerkt, zodat je kunt zien hoe - in het binnenste van de locomotief - de stoom de cylinder in zou gaan. De kleine deuren en het dak zitten op scharnieren waardoor je een kijk kunt nemen in de cockpit van de trein, compleet met een instrumentenpaneel en een vouwladder onder de deur.

Net als alle andere UGears modellen zit bij de Locomotief een uitgebreid instructieboek bijgesloten. Met de stapsgewijze, zeer gedetailleerde en duidelijke instructie-plaatjes zal het iedereen wel lukken om dit prachtige model in elkaar te zetten! Alle onderdelen zijn tot in het kleinste detail nauwkeurig voorgesneden en kunnen zó uit hun houten platen gedrukt worden. Dit complexe en mooie mechanisme is helemaal van berken multiplex en een pracht om naar te kijken. Indrukwekkend als het model is zal het zeker aanleiding zijn voor menig interessant gesprek.

Generic placeholder image

Pintoys, vier op een rij 3D < 50€

vier op een rij, extra moeilijk gemaakt door de 3D

Generic placeholder image

Meccano, Lamborgini RC < 100€

Bouw met Meccano deze replica van deze iconische Lamborghini! En laat hem daarna rondrijden met afstandsbediening.

Inhoud: 297 onderdelen, 2 stuks gereedschap en een handleiding. Exclusief 4 AA-batterijen en3 AAA-batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar."

Generic placeholder image

Jamara, Bugatti Chiron 1:14 zwart 27MHz < 50€

Schaal 1:14

- Zeer gedetailleerd interieur

- functies: naar voren/achteren – links/rechts

Inhoud: modelauto + bediening

Niet inbegrepen: 5XAA 1,5V batterij (auto) + 1x 9V batterij (bediening)

Vanaf 6 jaar. Niet voor kinderen onder 36 maanden

Generic placeholder image

999Games, Kolonisten van Catan < 50€

Dit handelsspel speelt zich af op een eiland waar zich de grondstoffen hout, erts, graan, baksteen en wol bevinden. De spelers beginnen het spel met twee dorpen, die grenzen aan tegels met deze grondstoffen. Het getal op de tegel geeft aan bij welke dobbelsteenworp wordt geoogst. Elk aangrenzend(e) dorp of stad ontvangt grondstoffen bij deze worp. Met deze grondstoffen kan worden gehandeld en gebouwd. Voor het bouwen van nieuwe starten, dorpen of steden wordt een bepaalde combinatie van grondstoffengevraagd, die men door slim handelen met de medespelers, of de zich op het bord bevindende havens kan verkrijgen. Je kunt ook nieuwe ontwikkelingen kopen.

Terug naar advies pagina