Oma’s Olifant biedt exclusieve merken, unieke stukken & originele cadeau’s.

Het kroontje in ons logo staat immers voor de luxe die we graag aan onze kinderen willen bieden. De prinsen en prinsessen van ons hart 😊

Met trots kunnen wij u enkele exclusieve merken bieden:

De beren en knuffels van Steiff en Hermann-teddy zijn wereldwijd gekend. Beide Duitse leveranciers bieden al meer dan 100 jaar enkel de hoogste kwaliteit. Elke knuffel is een uniek geschenk voor het leven.

Of droom even mee met het prachtige assortiment van L’Oiseau & Bateau. Deze Franse leverancier verrast ons elke jaar opnieuw met een nieuwe collectie van mobielen, muziekdozen, nachtlampjes,…

Ook het Duitse merk Nic kan je exclusief bij ons vinden. Oerdegelijk om mee te spelen en tegelijk een decoratief stuk.

Een handgemaakte pop van Götz met levensecht gezichtje is een pop voor het leven en staat garant voor urenlang spelen & stylen. Ontdek bij ons het ruimste assortiment van Götz.

Het assortiment van houten loopfietsen is groot, maar uiteraard bieden wij ook de mooie loopwagens van Baghera aan. Net zoals de kwaliteitsvolle steps van Micro en de fietsen van Puky.

Mis je toch iets in ons assortiment? Laat het ons dan weten! Wij proberen het voor jou te vinden voor de beste prijs en kwaliteit.