Wie bieden enkel duurzame producten en dit voor elk budget.

Duurzaamheid en kwaliteit gaan vaak hand in hand. Vandaar dat we reeds jaren het grootste aanbod hebben van houten speelgoed.

Houten loopfietsen, rammelaartjes, knikkerbanen, houten peuterspeelgoed,… merken als Biobuddi, Pintoys, Haba, Nic,… zijn er kampioen in. Ze vertrekken allemaal van de principes van degelijkheid, duurzaamheid, veiligheid & een ethisch productieproces.

Hierdoor garanderen zij producten van de hoogste kwaliteit.

Speelgoed voor het leven! Of zeg maar voor meerdere generaties: dit speelgoed kan gemakkelijk worden doorgegeven van broer naar zus, naar kleinkind,…!

En uiteraard bestaan er heel wat goedkope kopieën van deze mooie artikelen, maar wij geloven dat net de bovenstaande kenmerken jou kunnen overtuigen om bewust te kiezen voor kwaliteit. Bovendien zal je merken dat dit al kan voor elke budget

En onze filosofie gaat verder! Heel graag zien we onze kinderen dicht bij de natuur en stimuleren we graag hun zin voor avontuur: ontdek het assortiment van Terra Kids.

Samen met onze leveranciers gaan we ook op zoek naar producten in harmonie met de natuur of met een maatschappelijk verantwoord productieproces. Zo heeft bijvoorbeeld Sigikid niet enkel een Ecoline voor knuffels (Sigikid, eco-line) , maar ook een gamma van mooie brooddozen uit bamboo. Het merk KUK biedt dan weer rugzakjes in een mooi design 100% gemaakt uit gerecycleerde PET-flessen.

Generic placeholder image
Generic placeholder image