Nog niet lang in ons assortiment, maar toch al populair. De schaalmodellen van Jamara.

Een droomauto voor groot & klein? Of een miniatuur van papa zijn auto.

Je kan bij ons de mooie selectie van schaalmodellen (RC of Die Cast) ontdekken, van Ferrari, Porsche tot Bentley. Onze klanten zijn ook enthousiast over de RC boot ‘Venezia’.

En net binnen: de Helikopter, Gyro V2 2,4Ghz, een kleine helikopter met een aluminium frame op afstandsbediening (wel 14+).

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Nooit meer tijd verliezen met opruimen, na dagje spelen! Met deze handige 2 in 1 speelmat & opbergzak is de klus zo geklaard!

Wij kozen voor jou de mooiste (en tevens) neutrale designs, waardoor het ook nog trendy is in de speel-of kinderkamer.

Ontdek ook zeker de Play&Go Outdoor! een speciale uitvoering die ook buiten kan gebruikt worden. Superhandig op het strand!

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Zeer populair de originele producten van Co&Co.

Je eigen tent bouwen verveelt nooit!

Of steel je graag de show met je Ezyroller? De andere kinderen gaan hem zeker ook wil testen! (regelmatig out-of-stock owv zijn populariteit! maar we bestellen steeds bij hoor!)

Pas toegevoegd: met de 'Trybike 2-in-1' krijg je 2 fietsen voor de prijs van 1, voor elke fase in de ontwikkeling van een kind de juiste fiets.

Eerst te gebruiken als driewieler, later als loopfiets. En ook nog eens in leuke vintage-kleuren,...

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

De zachte knuffelberen en -dieren van Hermann Teddy zijn slechts van deze lente toegevoegd aan ons assortiment en vormen een mooie aanvulling op het assortiment van Steiff (dat andere Duitse topmerk 😊).

Als je een knuffel van Teddy Hermann schenkt, ben je er zeker van dat je iemand gelukkig maakt met een vriendje voor het leven.

Zeer geliefd is de ijsbeer! Maar ook de aapjes en natuurlijk de ‘klassieke’ beer doen het goed!

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Luna, Vera, Sofia, Joy en Chloe, de fantasiepoppen van Kruselings, zijn 5 meisjes van 10 jaar oud en wonen elk op een ander continent. Maar wanneer ze worden opgeroepen door de “vuuropaal”, krijgen ze mysterieuze krachten en worden ze samen de Kruselings, de bewakers van Dromenland!

Het is hun job om te vechten tegen nachtmerries en mooie dromen te creëren voor iedereen.

Ook al is het verhaal van de Kruselings één van vriendschap en teamwork, toch heeft elk personage een eigen verhaal te vertellen. De meisjes en hun vriend Michael uit Duitsland (het 6de personage,…) weten dat ze uniek zijn, maar ook dat ze door de combinatie van hun talenten elke uitdaging aankunnen.

Is je kind fantasierijk? Dan creërt zij/hij vast vele avonturen om samen met één van de favoriete karakters te beleven. "

Vanaf 6 jaar. Bekijk op youtube

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Uit het gamma van van Sophie de Giraf, kozen wij de collectie So'Pure omdat alle producten van deze collectie gemaakt zijn uit natuurlijke materialen.

Het girafje zelf is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Braziliaanse rubberboom (Hevea).

En de stoffen zijn gemaakt van 100% BIO katoen (GOTS gecertificeerd) en gevuld met maisvezels. Deze twee materialen bieden veel zachtheid en beperken de kans op allergieën voor uw kindje.

En ja we hebben ook een muziekdoos én een juwelendoosje van Sofie 😊

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Les Déglingos Leuke, eigenzinnige diertjes worden uw baby of peuter zijn/haar lievelingsknuffel of -speeltje.

De rugzakjes en reistassen met een twist maken het geheel af!

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Clickfomers is een nieuw, geavanceerd, educatief stukje bouwspeelgoed. Het is bovendien afkomstig uit België.

Wellicht kent u de gewone Clics nog wel. Ook leuk om te bouwen, maar de Clicfomers zjn vernieuwend. Je kunt de blokjes nu zelfs stapelen en constructies zijdelings aan elkaar klikken, wat bij de oude clics niet ging.Zo kun je nu nog meer varieren.

De blokjes zijn gemaakt van volwaardig kunststof en uitermate geschikt voor kleine kinderhandjes vanaf 4-5 jaar. Klik en speel!

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image

Ugear & Woodencity. Met de mechanische modelbouw van Ugears & Woodencity kunnen we ons besef van echte, dagelijkse mechanica een update te geven. Het werk met mechanica brengt vergeten kennis en handigheid terug. Je kan elk tandwiel aanraken en je voelt een energie die voor de afwisseling een keer niet uit een stroomdraad komt. Je zal de opwinding herkennen wanneer het model, gebouwd met je eigen handen, begint te bewegen.

Met teamwork zijn onze modellen een plezier voor alle leeftijden en kunnen ze onvergetelijke momenten creëeren.

Alle modellen worden van hoogkwalitatief, milieuvriendelijk multiplex gemaakt. De onderdelen zijn gemakkelijk uit hun vormen te drukken. Om de modellen in elkaar te zetten is geen lijm nodig en ook geen speciaal gereedschap.

Het samenbouwen van een model duurt van enkele uren tot dagdelen.

Bekijk op youtube

Ontdek hier ons aanbod

Generic placeholder image